Vacatures voor dierenartsen

19.01.2023

Dierenartsenpraktijk De Zegge – Vacature dierenarts (halftijds/voltijds)

Als snelgroeiende eerstelijnspraktijk voor gezelschapsdieren zoeken we een gemotiveerde collega dierenarts met ervaring om ons team verder te versterken.
22.08.2022

Buitenkans voor kleine huisdieren dierenarts

AnimaLier dierenartsenpraktijk is een onafhankelijke familiale dierenartsenpraktijk met een vestiging in Lier en in Koningshooikt. We zoeken een dierenarts voor 3 à 5 dagen per week.
22.04.2022

Dierenarts kleine huisdieren en/of paard

Wij zoeken langdurige versterking (op zelfstandige basis) voor onze groepspraktijk te Oppuurs (2890). Als derde collega dierenarts kom je terecht in een nog steeds groeiende praktijk voor gezelschapsdieren en paard, waarbij het contact met onze klanten heel persoonlijk is.
14.12.2021

Deeltijdse vacature in Rumst

Deeltijdse vacature in Rumst voor dierenarts met afstudeerrichting kleine huisdieren en bij voorkeur enige ervaring in echo abdomen.
10.12.2021

Dierenarts kleine huisdieren

DAP 's Heeren is een goed uitgeruste kleine huisdierenpraktijk met 3 dierenartsen en 3 assistentes gelegen in Diest. Wij zijn op zoek naar een collega dierenarts om ons team te versterken.
6.10.2021

Dierenartsenpraktijk Akuut zoekt een gemotiveerde dierenarts met interesse kleine huisdieren

We zijn een dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren met 17 dierenartsen en 13 assistentes, welke werken op 2 verschillende locaties: Kortenberg en Zaventem.
25.06.2021

Dierenartsenpraktijk De Zegge in Geel zoekt parttime dierenarts

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en ambitieuze dierenarts KHD die ons team van 3 dierenartsen en 3 dierenartsassistentes komt versterken.
23.03.2021

Vervanging gezocht wegens zwangerschapsverlof

Aangezien één van onze collega’s in zwangerschapsverlof gaat, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en klantvriendelijke dierenarts die ons team van 3 dierenartsen tijdelijk komt versterken.